Mangler du en plotter til din virksomhed?

Er du grafiker, arkitekt eller ingeniør, og har du din egen virksomhed, printer du sikkert ofte store papirformater. Det kan også være, at du har en anden virksomhed, hvor der er brug for netop dette. I så fald kan det være en fordel at have en plotter printer. Mangler du en plotter til din virksomhed, men er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Så læs med videre her.

Valg af plotterprinter

Det kan være svært at finde ud af, hvilken plotter du skal vælge til din virksomhed. Der findes nemlig flere forskellige muligheder. Når du leder efter den helt rigtige plotter, er det værd at overveje følgende faktorer: Papirtype, printstørrelse samt indbyggede funktioner.

Først og fremmest er det en god idé at overveje hvilke papirtyper, som du har brug for, at plotteren skal kunne printe ud i. Printer du eksempelvis meget på selvklæbende plotterpapir, er det vigtigt, at dette er muligt.

Det samme gør sig gældende i forhold til papirstørrelsen. Igen skal du vælge en plotter, der kan udskrive i den størrelse, som du har behov for. Skal du kunne udskrive i både A1 og A2, skal plotteren kunne klare dette.

Til sidst skal du finde ud af, om plotteren skal være forsynet med en enkelt eller flere specifikke funktioner. Det kan for eksempel være en indbygget skærefunktion. En anden mulighed er en opsamlerfunktion. Der findes så mange forskellige plottere at vælge mellem, så du helt sikkert kan finde den perfekte til dig og din virksomhed.