Fragt dit gods med fly via Blue Water Shipping

Når der skal fragtes gods, er det vigtigt, at dette foregår gennem en pålidelig fragtmand, som har dine ønsker og behov for øje. Hos Blue Water Shipping, er vi eksperter inden for forskellige typer af fragt, og heriblandt særligt flyfragt. Dette er både i forhold til mindre forbrugsvarer og helt op til industrigods. Ingen kunde er for lille eller for stor, så hvis du har brug for at få fragtet gods i luften, så står vi klar til at hjælpe.

Få hjælp og rådgivning til hvad der er vigtigt for dig

Alt afhængigt af, hvad du vægter højest, når dit gods skal fragtes, er vi behjælpelige med et tilbud på flyfragt priser og rådgivning, som kan matche dine behov bedst muligt. Vi har en erfaren logistikafdeling, som sørger for, at dine varer fragtes hurtigt og mest effektivt rundt i hele verden. Rådgivning og hjælp er også at hente, hvis en hasteopgave pludselig indtræffer, og der er brug for hjælp her og nu. Udover blot at hjælpe med vejledning, varetager vi også opgaver omhandlende toldbehandling, pakning og konsolideringsservice. Dit gods er altså i trygge hænder hos os. 

Fordele ved flyfragt

Der er mange fordele ved at vælge fly, når du skal have fragtet gods. Den første er, at flyene jævnligt letter, hvoraf der er rig mulighed for at sende dit gods afsted, og også på et tidspunkt, som passer dig. Den store fleksibilitet gør også, at det er muligt at finde et tilbud, som matcher dit budget.