Køb kemikalier til fysik- eller kemiundervisningen

Underviser du i fysik eller kemi? Så kan det være, at du har brug for kemikalier til undervisningen. Du kan købe kemikalier online, så du kan få sendt dem til skolen og herefter tage dem i brug. Men hvad kan du bruge de forskellige kemikalier til? Det kan du læse mere om her.

Det kan du bruge kemikalier til

Der findes forskellige former for kemikalier, som du kan gøre brug af til videnskabelig brug. Nogle af disse kemikalier bruges endda også derhjemme. Herunder kan du se en kort gennemgang af de ting, som du kan bruge disse kemikalier til:

  • Svovlsyre – Med svovlsyre er det muligt at fremstille en række andre stoffer. Der er tale om alt lige fra lægemidler til plast, kunstfibre og vaskemidler.
  • Kobbersulfat – Når det kommer til kobbersulfat, så anvendes det ofte i kemiundervisningen i skolen. Det kobberholdige salt bruges især til fremstilling af blå krystaller. Dette er yderst interessant for elever at arbejde med. Dog skal du huske at sørge for sikre og forsvarlige rammer.
  • Kaliumiodid – Kaliumiodid er kemisk salt, som har tekniske anvendelser. Derudover anvendes det også i medicin og kosttilskud af jod.

Ethanol – Til dagligt bliver ethanol omtalt som husholdningssprit. Det bruges meget både i private hjem samt i offentlig regi. Det er muligt at gøre brug af ethanol til både at fjerne pletter og pudse elektronik. Det er desuden også muligt at bruge ethanol til at pudse armaturer, vinduer og spejle. Det kan altså bruges til lidt af hvert.