Hvilken kaffemaskine skal jeg købe til arbejdspladsen?

Er den gamle kaffemaskine netop stået af, og står du derfor og mangler en ny til arbejdspladsen? Det er helt sikkert noget, som dine medarbejdere vil sætte stor pris på. For størstedelen af dine ansatte drikker uden tvivl en eller flere kopper kaffe hver dag, mens de er på arbejde. Hvis du er i tvivl om, hvilken kaffeautomat erhverv du skal købe til arbejdspladsen, finder du flere gode råd her.

Find ud af dit budget

Til at starte med bør du finde ud af, hvor mange penge du vil bruge på en ny kaffemaskine. Dette kan hjælpe dig i din søgning, da du herved ikke ender med at kigge på kaffemaskiner, som slet ikke er inden for dit budget. Derfor er det en god idé at starte med at beslutte, hvad du maksimum vil bruge på en kaffemaskine til din arbejdsplads.

Hvilken type kaffemaskine skal det være?

Dette har selvfølgelig også noget at gøre med dit budget. Jo flere funktioner kaffemaskinen har, og jo mere forskelligt kaffe den kan lave, desto dyrere vil kaffemaskinen typisk også være. Men det er værd at overveje, hvilken type kaffemaskine du godt kunne tænke dig på kontoret. Det kan være en idé at spørge dine ansatte i forhold til deres præferencer, hvis du har lyst til det.

Hvor meget plads har du på arbejdspladsen?

Er der kun et lille hjørne på din arbejdsplads, hvor der kan stå en kaffemaskine? Eller er der masser af plads til en kaffemaskine? Dette kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor stor eller lille en maskine du kan købe.