Øko logo

Logo og designguide – Fødevarestyrelsen

Logo og designguide

Fødevarestyrelsens logo kan downloades i dansk og engelsk udgave fra denne side. … Økologilogo – Statskontrolleret økologisk. Download Dansk Ø-Mærke.

Fødevarestyrelsens logo kan downloades i dansk og engelsk udgave fra denne side

Ø-mærket – Fødevarestyrelsen

​Ø-mærket med teksten “Statskontrolleret økologisk”, som vises nedenfor,​​ kan frivilligt sættes på økologiske fødevarer og visse økologiske nonfood-produkter ( …

EU’s økomærke – Agriculture and rural development

EU’s økomærke

Sammen med vores 3500 medlemmer, fordelt på fire medlemsgrupper, arbejder vi for udvikle et bæredygtigt fødevaresystem og forbrug.

Formålet med EU’s økomærke, regler om, hvordan og af hvem det skal vises, og filer vedrørende mærket, der kan downloades.

Logo og grafik – Økologisk Landsforening

Logoet skal gøre det lettere for forbrugerne at finde de økologiske varer på hylderne – uanset hvilket EU-land de kommer fra. For færdigpakkede, økologiske …

Økologisk Landsforening: For en bæredygtig fremtid

For en bæredygtig fremtid – Økologisk Landsforening

Sammen med vores 3500 medlemmer, fordelt på fire medlemsgrupper, arbejder vi for udvikle et bæredygtigt fødevaresystem og forbrug.

Økologimærker – Landbrugsstyrelsen

Økologimærker

Økologiske mærker – Landbrug & Fødevarer

Økologiske mærker

Der er flere mærker, som markerer økologi på produkterne. Ud over det røde danske Ø-mærke er der et EU-mærke. Over 2000 restauranter og storkøkkener kan vise deres økologiske profil med det økologiske spisemærke.

Økologi – Alt om kost

Økologi

Læs om de 3 økologimærker: Det røde ø-mærke, EU´s økologimærke og Det Økologiske Spisemærke. Læs hvorfor det er en god ide at vælge økologi.

Køb Forklæde med logo ØKO HER – TopSupplies

Køb Forklæde med logo ØKO HER |GRATIS fragt | Hurtig levering

Få Forklæde med logo ØKO i HER. Hurtig levering (typisk 1-2 uger) ✔️ GRATIS fragt ✔️ Alle priser er ALL INCLUSIVE ✔️ Kontakt os 7 dage om ugen

Keywords: øko logo, økologi logo, økologi logo png