Nordea dankort

Visa/Dankort – Nordea

Visa/Dankort | Nordea

Visa/Dankort er et fleksibelt og internationalt betalingskort, som kan bruges til betaling på nettet og i butikker over hele verden.

Et Visa/Dankort fra Nordea giver dig adgang til dine penge, hvor end du er i verden. Bestil dit kort via Netbank og få det i løbet af en uge.

Betalingskort og kreditkort – se vores kort her – Nordea

Betalingskort og kreditkort – se vores kort her | Nordea

Nordeas kreditkort er det internationalt anerkendte Mastercard. Disse kort kan du benytte alle steder, der tager imod Mastercard betalingskort: Nordea Credit, …

Få kort til alle situationer, ligemeget om det skal være kreditkort med ekstra fordele eller et kort uden risiko for at overtrække din konto.

Nyt kort – klar til brug her og nu – Nordea

Nyt kort – klar til brug her og nu | Nordea

Har du mistet dit Nordea Pay eller Visa/Dankort? Og har du ikke tid til at vente på posten? Bestil et nyt kort, som du får direkte ind på mobilen, og kan …

Har du mistet dit kort? Eller har du ikke tid til at vente på posten? Bestil et nyt kort, som du får direkte ind på mobilen, som du kan bruge med det samme.

Spørgsmål og svar om Visa/Dankort – Nordea

Spørgsmål og svar om Visa/Dankort | Nordea

Læs de oftest stillede spørgsmål om Visa/Dankort eks. hvad koster et Visa/Dankort og hvor meget kan jeg hæve i udlandet? Læs mere her.

Læs de oftest stillede spørgsmål om Visa/Dankort eks. hvad koster et Visa/Dankort og hvor meget kan jeg hæve i udlandet? Læs mere her

Nordea Pay – Få Visakort og hævekort i ét kort

Nordea Pay – Få Visakort og hævekort i ét kort | Nordea

Med dette debetkort får du både det nationale Dankort og det internationalt anerkendte Visa debetkort. Kortet kan udstedes til kunder der er fyldt 18 år.

Med Nordea Pay får du et internationalt betalingskort, som både er et Visakort og hævekort. Læs mere om fordelene ved Nordea Pay og bestil kortet her.

Sammenligning af debetkort – Nordea

Med dette debetkort får du både det nationale Dankort og det internationalt anerkendte Visa debetkort. Kortet kan udstedes til kunder der er fyldt 18 år.

Regler for Dankort og Visa/Dankort | Nordea

17.4 Information om Nordeas valutakurstillæg i forhold til den … Reglerne gælder for Visa/Dankort, både som fysisk kort og kort i en wallet.

Brug dit kort når du rejser – Nordea

Et internationalt kort som Visa/dankort, Nordea Pay, Nordea Credit og Nordea Gold er uundværligt at have med på rejsen. Læs mere her.

Kom godt i gang med dit nye kort – Nordea

Kom godt i gang med dit nye kort | Nordea

Du kan også aktivere dit Visa/Dankort i Netbank sådan her: … Mange af Nordeas kreditkort indeholder en rejseforsikring, tjek hvordan du er dækket og om du …

Se hvordan du aktiverer dit nye kort, spærrer kort og andre informationer som kan være aktuelle for dig, der har et eller flere kort hos Nordea.

Visa/dankort til erhverv – Nordea

Visa/dankort til erhverv | Nordea

Sådan fungerer Visa/Dankort til erhverv · På hverdage mellem kl. 9-18 kan du hæve op til 15.000 kr. i vores pengeautomater i Danmark, og op til 5.000 kr. på alle …

Med Visa/Dankort til erhverv får du et betalingskort med virksomhedshæftelse, der kan bruges mere 44 millioner steder i over 220 lande.

Keywords: nordea dankort, nordea visa dankort, visa dankort nordea, dankort nordea, nordea bestil kort, bestil dankort nordea, bestil nyt dankort nordea, nordea visa, bestil kort nordea, beløbsgrænse dankort nordea, nordea bestil dankort, kontanthævning nordea, visa/dankort nordea, visa dankort max beløb nordea