Meta reels facebook reelsmaliktechcrunch

Om Facebook Reels | Hjælp til Meta Business

Facebook Reels er en ny måde til at oprette korte underholdende videoer, blive opdaget af nye målgrupper og være en del af kulturelle øjeblikke på Facebook.

Om Reels Play-bonusprogrammet på Facebook

Om Reels Play-bonusprogrammet på Facebook | Hjælp til Meta Business

Reels Play-bonusprogrammet giver inviterede kreatører mulighed for at tjene penge på Facebook ved at oprette og dele kvalificerede reels på Facebook.

Læs denne artikel i Hjælp til virksomheder for at få mere at vide om Reels Play-bonusprogrammet. Reels Play-bonusprogrammet giver inviterede kreatører mulighed for at tjene penge på Facebook ved at oprette og dele kvalificerede reels på Facebook.

Sådan opretter du en Facebook-reel | Hjælp til Meta Business

Se, hvordan du kan oprette Facebook-reels med billeder og videoer fra billedgalleriet på din telefon eller ved at optage nye videoklip under …

Se, hvordan du kan oprette Facebook-reels med billeder og videoer fra billedgalleriet på din telefon eller ved at optage nye videoklip under oprettelsesprocessen.

Om stjerner på Facebook Reels | Hjælp til Meta Business

Facebook-stjerner er en funktion, der gør det muligt for dig at tjene penge på dit video- og lydindhold. Personer, som tilmeldes stjerner på Reels, …

Én sætning (maks. 170 tegn)

Sådan deler du Facebook Reels | Hjælp til Meta Business

Reels gør det muligt for dig at dele dit indhold med dine venner, og det giver dig samtidig muligheden for at blive opdaget af det store Meta-fællesskab.

Om annoncer på Facebook Reels | Hjælp til Meta Business

eller Manuelle placeringer og derefter Stories og Reels. Overlejringsannoncer og annoncer efter loop på Facebook Reels kan være bannere eller klistermærker på …

Sådan placerer du annoncer på Facebook Reels, der er en ny måde at lave korte, underholdende videoer på, blive opdaget af nye målgrupper og være en del af kulturelle øjeblikke på Facebook.

Requirements for Facebook Reels | Hjælp til Meta Business

In order to upload reels, the below technical specifications and content requirements must be met.

Krav til Reels Play-bonusprogrammet | Hjælp til Meta Business

Kreatører kan optjene bonusser fra Facebook for at oprette og dele kvalificerede reels på Facebook, der overholder kravene til programmet.

Keywords: meta reels facebook reelsmaliktechcrunch